Schoenen ontwerpen, ontwikkelen, fabriceren en verkopen, zijn dé passie van Reinhard Frans en zijn zoons.


Vanuit zijn zijn liefde voor leer(producten), is Reinhard Frans is vele jaren geleden begonnen met het verkopen van zeer exclusieve schoenen, naast zijn werk als grafisch ontwerper. Er werd uitsluitend gewerkt met de absolute wereldtop op schoenengebied en maatwerk was, naast basiscollecties, een standaard gegeven.


Vanaf 2008 heeft Reinhard Frans met zijn zoons hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw eigen merk. Met de schat aan ervaring en kennis die was opgebouwd door de samenwerking met de internationale top schoenmakers, werd de basis gelegd voor een geheel eigen ontwikkeling en productie van de Reinhard Frans Collectie.


Dat kwaliteit en exclusiviteit een prijs hadden was bekend. Toch waren deze twee ingrediënten de basis voor de nieuw te bouwen collectie. Het derde en misschien wel het belangrijkste ingrediënt was een lage vaste prijs voor de consument.


De 'must' van een perfecte kwaliteit als uitgangspunt, resulteerde uiteindelijk na jarenlange research en doorzettingsvermogen in de beoogde combinatie; High Quality, Well Priced!

Reinhard Frans biedt u een unieke prijs aan voor alle modellen voor slechts € 150,- !


Alles wordt volledig in eigen beheer ontworpen en ontwikkeld en elk detail en elk component, van leer tot garen, wordt zorgvuldig geselecteerd en geproduceerd. Er wordt gewerkt met kwaliteitsleer uit Europa, van de beste looierijen.

Door de liefde voor het echte vakmanschap, was handgemaakt een vereiste. Daarvoor is Reinhard Frans de wereld over geweest om een eigen atelier te realiseren. Dat is uiteindelijk gelukt in Roemenië waar een team van eigen schoenmakers de Reinhard Frans Collectie op traditionele handgemaakte wijze produceren.


Eind 2012 is de Reinhard Frans Collectie officieel geïntroduceerd. Ondanks het succes en vele aanvragen van retailers om de Reinhard Frans Collectie te mogen verkopen, hecht Reinhard Frans er veel waaarde aan om de "crafmanship" en exclusiviteit te waarborgen en de verkoop uitsluitend in eigen winkels of shop-in-shops te behouden.U bent van harte welkom in één van de stores.

SINCE

  2012

SHOP ONLINE

CONTACT US

STORE LOCATOR

MAN

REINHARD FRANS WORLD


WOMAN